Kleurverschillen in grind

Grind is een natuurproduct dat in erg veel kleuren leverbaar is. Wanneer je grind in huis haalt ben je verzekerd van een natuurlijk uitstraling. Grind is in verschillende kleuren leverbaar maar ze behouden toch altijd de natuurlijke uitstraling doordat elke steentje een andere structuur en nuance heeft. Grind heeft een ronde egale vorm en het split heeft een grovere vorm, wat ook zijn charme heeft. Welke steensoort valt bij jou in smaak? Zowel split als grind online kopen bij Siergrind33.nl. Dé beste aanbieder van verschillende steensoorten!

Siergrind33

Grind is er in veel verschillende formaten, tinten en structuren. Grind kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wanneer je creatief bent met het grind zijn de verwerkingsmogelijkheden oneindig. Grind maakt je tuin mooier, helemaal als je kiest voor het juiste soort grind dat aansluit bij de rest van je tuin. Ga jij voor de donkergetinte Nordic Grey grind of is de witte Crystal grind meer iets voor jou? De keuze is aan jou.

 

Siergrind kun je gebruiken om je tuin te vullen, maar je kunt siergrind ook gebruiken om een bloembak of oprit op te vullen. Bij het opvullen van de tuin heb je een grote hoeveelheid nodig, bij een bloembak is dit stukken minder. Vandaar dat je bij Siergrind33 kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Heb je maar een klein beetje grind nodig? Dan kun je zakken van 25 kilogram toepassen. Ga je een grotere oppervlakte opvullen? Dan kun je kiezen voor de big bags. Siergrind33 heeft bigbags om 0,7 en 1 m³ op te vullen. Dit is ongeveer 1000 kilogram voor 0,7 m³ en 1500 kilogram voor 1 m³. Zowel de bigbags als zakken grind worden door een palletverzending geleverd. Je kunt ook kiezen voor losgestort, echter is dit alleen op aanvraag.