Een werkblad van kwartscomposiet – op maat – bij COMPOSIETvakman.be!

collectie composiet tabletten van COMPOSIETvakman.be

Een kwartscomposiet (quartz) werkblad bij COMPOSIETvakman.be: Eenvoudig online, voor een scherpe prijs, altijd op maat vervaardigd & snel in huis! Een tablet van kwartscomposiet is ideaal geschikt als ‘bovenblad’ voor een uniek meubelstuk, waarbij duurzaamheid & onderhoudsvriendelijkheid voorop staan. Bent u op zoek naar een fraai ‘stenen blad’ voor een haardmeubel (hittebestendig), keukeneiland (kras- & slijtvast), badmeubel (vochtbestendig), of eettafel (dagelijks actief gebruik): dan is een kwarts tablet  de juiste keuze! Houd er rekening mee dat onze composiet bladen niet dragend zijn en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden. 

collectie composiet tabletten van COMPOSIETvakman.be

Mooi & oersterk!

Bent u op zoek naar een mooi & oersterk meubelblad dat actief gebruikt / structureel belast gaat worden, dan is kwartscomposiet ideaal geschikt. Kwartscomposiet (quarts / quartz) meubelbladen zijn bijvoorbeeld erg populair als keukenbladen, oftewel voor toepassingen die dagelijks structureel (intens) belast worden! 

Kwartscomposiet bestaat voor 90 – 95% uit (gemalen) kwarts en is op het gebied van duurzaamheid, belastbaarheid & onderhoudsvriendelijkheid vergelijkbaar met bijvoorbeeld graniet: Oersterk, extreem duurzaam, slijt- & krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Maar daarnaast ook goed bestand tegen zaken zoals warmte, zuren & vocht. Ideaal als blad / tablet voor keukenbladen, haardmeubels, badmeubels & toiletmeubels dus! Het is niet voor niets dat onze stenen wastafelbladen alleen in kwartscomposiet & graniet aangeboden worden! 

Wat uw wensen & behoeften ook zijn, met de collectie composiet tabletten van COMPOSIETvakman.be slaagt u bij ons altijd in u zoektocht naar een passend blad op maat! Waar u uiteindelijk ook voor kiest, ieder product wordt – in eigen zagerij & door ervaren vakmannen – op maat vervaardigd, zorgvuldig afgewerkt & op korte termijn uitgeleverd.