Vind mooie cementtegels bij designtegels.be

2 (2)Wat zijn de mooie cementtegels bij Designtegels.be voordelig! Het is al even geleden dat we besloten om te verhuizen. We hadden tot nog toe altijd een huurwoning en zagen eigenlijk nooit het nut ervan in om een huis te kopen. Ja, natuurlijk is het wel zo dat dit een investering voor de toekomst is, maar mijn man en ik zijn beide vrije types. Ik hou er niet van om me voor 30 jaar vast te leggen aan een woning. Natuurlijk kun je wel verhuizen, maar een huis verkopen gaat tegenwoordig ook niet meer zo makkelijk na de crisis van enkele jaren geleden.
Door enkele situaties die voorgevallen zijn en door de komst van onze kleindochter, hebben we uiteindelijk toch besloten om een eigen huis te kopen. We vonden het allebei ook ontzettend spannend. Het leukste deel vond ik natuurlijk de gedachte om ons huis weer opnieuw te kunnen inrichten. Deze keer wilde ik graag vloertegels laten leggen. Dat wilde ik altijd al, maar in onze oude woning lag vloerbedekking, en omdat dit toch uiteindelijk maar een huurwoning was, besloten we deze te laten liggen.

3 (1)

Tegels uitzoeken

Als we een vloer van tegels zouden willen, dan was het natuurlijk tijd om ook mooie tegels uit te kiezen. Ik wilde graag iets heel bijzonders, maar wel iets dat niet teveel zou kosten, want ik hield er niet van al ons spaargeld aan de inrichting uit te geven. Een stel vrienden van ons vertelde ons toen over mooie cementtegels bij designtegels.be. Nou, we wilden dat advies graag opvolgen en gingen gelijk een kijkje nemen in de showroom in Utrecht. De tegels zagen we prachtig uit en we ware nook verrast door de lage prijzen. Ik dacht dat alles veel duurder zou zijn. Inmiddels ben ik enorm blij met onze nieuwe tegels!

6 (1)