Een Impala graniet vensterbank bij NATUURSTEENvakman.nl

Een graniet vensterbank op maat bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een mooie collectie vensterbanken van graniet, waaronder Nero Assoluto, Impala en Steel Grey graniet, verkrijgbaar in diverse oppervlak afwerkingen (gepolijst, gezoet, gevlamd en leather), vindt u altijd een passende graniet vensterbank. En ook niet onbelangrijk: Uw vensterbank wordt in eigen natuursteen zagerij op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt, snel geleverd & bij ons bent u verzekerd van de beste (online) prijs. Bij ons vindt u diverse granieten vensterbanken en in een serie blogartikelen lichten we diverse soorten extra toe. Ditmaal vertellen we u graag wat meer over onze collectie Steel Grey vensterbanken.

NATUURSTEENvakman

Steel grey graniet is een prachtige levendige granietsoort met (donker)grijze kleur. De basiskleur van steel grey graniet is (donker) grijs met daarin een vlokkenpatroon van diverse grijstinten. De zachte vlokkenstructuur zorgt voor een subtiele levendige en natuurlijke uitstraling, maar over het algemeen is steel grey graniet rustig en ingetogen, zeker ten opzichte van het wat strakke Absolute Black en het wat meer ‘gespikkelde’ Impala graniet. Dit zorgt ervoor dat Steel Grey graniet heel toegankelijk is en ook zeer populair in Nederland en België als keuze voor een granieten vensterbank. Steel Grey graniet vensterbanken is zowel gepolijst als in leather afwerking verkrijgbaar bij NATUURSTEENvakman.nl. Deze laatste is de meest populaire afwerking die, zoals de naam al doet vermoeden, een lederachtige afwerking realiseert. Dit zorgt voor een vensterbank die wat relief heeft, maar niet te vergelijken met de ‘ruwe’ oppervlakstructuur van gevlamd gepolijst.

Wat uw wensen ook zijn wilt u een graniet vensterbank kopen bij NATUURSTEENvakman.nl! En bent u op zoek naar een homogene grijze vensterbank? Neem dan ook eens een kijkje bij onze vensterbanken van composiet. Met de lichtgrijze Titano en de wat meer donkere grijstint Grigio vindt u 2 mooie grijstinten die prijstechnisch een stuk voordeliger zijn. Ook bieden wij een mooie antarciet gekleurde hardsteenlook composiet vensterbank aan.