Glazen schuifwand met verticale borstelprofielen voor bescherming

Een glazen schuifwand met verticale borstelprofielen voor de juiste bescherming bestelt u op Overkapping33.nl. Wanneer u een schuifwand gaat toepassen en u heeft stenen muurzijde(s), dan heeft u uiteraard de juiste bescherming nodig. Gooit u een paneel namelijk net iets te hard tegen de stenen muur, loopt u het risico dat het glas kapot gaat. De verticale borstelprofiel is in 1,3,4,5 of 6-sporig leverbaar. Afhankelijk van hoeveel sporen u heeft, kiest u de gewenste type borstelprofiel. Twijfel niet langer en bestel uw verticale borstelprofielen en de gewenste glazen schuifwand bij Overkapping33.nl.

Glazen schuifwanden zijn bij Overkapping33 leverbaar in drie breedtematen. U heeft de S98 die 98 centimeter breed is, de S82 die 82 centimeter breed is en de S64 die 64 centimeter breed is. De S98 is de populairste maat bij Overkapping33. Deze type glazen schuifwand is leverbaar tot 6 meter breed met 6 panelen. Deze schuifwanden zijn optimaal voor onder een terrasoverkapping, maar u kunt er ook voor kiezen om het glas te gebruiken als bijvoorbeeld kantoor beglazing of voor in de keuken. De mogelijkheden zijn oneindig. Kies en bereken een glazen schuifwand online bij Overkapping33.nl.

Bij Overkapping33 zijn de glazen panelen leverbaar tot een hoogte van 260 centimeter. Dit betekent dat de maximale hoogte vanaf bovenzijde van uw vloer, tot aan de onderzijde plafond, 271 centimeter mag zijn. Op Overkapping33 geeft u aan wat uw gemeten hoogte is en dan leveren zij de juiste glashoogte voor u uit. Het glas wordt geleverd met een vrachtwagen op glasbokken. Zo komt uw nieuwe schuifwand met de juiste profielen helemaal veilig op een gewenste locatie aan. Bekijk snel het aanbod online en kies een gewenste schuifwanden. Bij Overkapping33 bent u verzekerd van een scherpe prijs en daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.