Tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be

tuinset-leena-20Eindelijk een loungeset gekocht. Tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be zijn echt een goede koop!

Een fonkelnieuw huis, met een mooie tuin en een ruim terras. Twee jaar geleden werd mijn droom werkelijkheid. Na één warme lente/zomer/herfst merkte ik dat we vooral tijd doorbrachten op ons terras. Om te zonnen, te eten (ontbijt, lunch en dinner op de warme dagen) en ’s avonds gezellig met familie, vrienden en onze nieuwe buren bij te praten. We gebruikten onze tuintafel en -stoelen. Maar lang zitten op een gewone stoel wordt oncomfortabel. Een loungeset zou een oplossing bieden. Maar je kent dat, de eerste jaren in een nieuw huis, veel extra kosten, de uitrusting van ons terras stond helaas niet op de prioriteitenlijst.

bijzettafel-vera-white-20
Een loungeset dat zelfs aan huis wordt geleverd.

Tijdens een avondje surfen kwam ik terecht op de website van Tuinmeubelen.be. Een mooi aanbod en vooral zeer scherpe prijzen: misschien werd mijn droom toch haalbaar?
Ja hoor. Ik kies een set met donkere kussens, als er dan eens wordt gemorst dan is dat niet zo erg. Voor een detailvraag bel ik naar een super vriendelijke medewerker die mij de juiste afmetingen van de meubels bezorgt zodat ze perfect passen op mijn terras. En zeer handig is dat je bestelling thuis geleverd wordt, en dat is inbegrepen in de prijs! Tuinmeubelen bij Tuinmeubelen.be zijn echt een aanrader.
loungecorner-maartje-20
Deze zomer aperitieven we en praten we lekker na in onze spiksplinternieuwe lougeset van bij Tuinmeubelen.be.