Lichtkoepels van top-koepel.be

Lichtkoepels

Lichtkoepels zijn er in verschillende soorten en maten. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren. De ruimte waarvoor je hem wilt gebruiken en je eigen wensen met betrekking tot materiaal, wanddikte, kleur en vorm. Alles heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ook je budget speelt hierin een belangrijke rol.

Verschillende soorten lichtkoepels

Bij top-koepel.be kun je terecht voor verschillende soorten lichtkoepels van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Ze hanteren namelijk een laagste prijs garantie waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt. Lichtkoepels zijn ideaal voor extra daglicht in donkere ruimtes. Daglicht is altijd beter dan kunstlicht. Bovendien kun je met een lichtkoepel energie besparen.

Keuze in kleuren, wanddiktes, materialen en vormen

LichtkoepelsJe kunt de lichtkoepels in verschillende kleuren bestellen. De heldere variant laat daglicht door, de opale lichtkoepel laat ook daglicht door maar absorbeert een deel van de warmte. De verschillende wanddiktes bepalen de mate van isolatie. Een enkelwandige  lichtkoepel is vooral geschikt voor ruimtes die niet verwarmd hoeven worden en bij de superisolerende lichtkoepel merk je helemaal niks van temperatuurverschillen. Je kunt kiezen uit verschillende materialen: acrylaat en polycarbonaat. Polycarbonaat is slagvast waardoor het inbraakwerend is maar het is wel duurder dan acrylaat. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende vormen zoals bolvormig of piramidevormig. Op de website vind je alle informatie over de verschillende producten.

Gemakkelijk online bestellen

LichtkoepelsBij top-koepel.be kun je losse lichtkoepels kopen maar ook complete sets met dakopstand. Er zijn vierkante, ronde of rechthoekige dakopstanden en in verschillende materialen zoals pvc, polyester of aluminium. Alles kun je gemakkelijk online bestellen bij top-koepel.be. Doorgaans heb je binnen anderhalve week je bestelling in huis. Je kunt eenvoudig betalen met Mister Cash,  Creditcard of Bankoverschrijving. Betaal je met creditcard dan betaal je 2% extra kosten maar dan heb je wel aflevergarantie.