De goedkoopste lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be

logo-topkoepelZoals jullie weten heb ik een passie voor de bouw. Ik kom als bouwvakker dan ook in veel huizen. Op deze wijze kan ik veel ideeën op doen en indien nodig mensen helpen met het geven van een goed advies. Want ook fijn is aan mijn werk is dat ik steeds op de hoogte blijf van de nieuwste ontwikkelingen en trends op gebied van wonen. Zo nu en dan post ik een handige site wat betreft wonen. Dit om jullie enig zoekwerk uit handen te nemen en om ervoor te zorgen dat jullie stekkie ook mee gaat met de tijd. De trend/tip/advies, of hoe je het ook wilt noemen is de inbouw van een lichtkoepel. Lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be werkt goed. Deze site is dan ook een echte aanrader. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee, maar wat ik van andere hoor is het alleen maar positief. Wil jij lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be dan is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. 

koepel4

Belangrijk bij de aanschaf van een koepel

maatvoering-dagmaten-lichtkoepelsHet belangrijkste bij de aanschaf van een koepel is te kijken naar de dagmaat. Deze maat wordt vrijwel altijd uitgedrukt in cm, althans bij Licht Koepel. Je moet dus kijken naar de binnenkant van de koepel en de bovenkant van de opstand. De wijze waarop je dit kunt meten is door naar de sparing van het dak te kijken. Je moet altijd 20 cm van de sparing aftrekken van het dak. Verder heeft de koepel altijd buitenmaat van plus 16 cm. Voor de verduidelijking heb ik een afbeelding in dit blog gezet, zodat jullie alles in een oog opslag kunnen zien. Lichtkoepel bestellen bij Licht-koepels.be is heel eenvoudig dus. Hebben jullie iets aan dit blog gehad, reageer dan of mocht je nog vragen hebben over lichtkoepels dan hoor ik dat ook graag.