Binnen nieuwe stoelen, buiten lounge zetels

loungebed

loungebed

Grote verandering!

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor verandering. Zowel binnen als buiten wilden wij een nieuwe collectie aan meubels. Helaas kon dat niet allemaal tegelijkertijd, maar toen wij eenmaal binnen nieuwe stoelen hadden, wilden wij ook buiten lounge zetels. Bij Dutch Riviera konden wij terecht voor buiten lounge zetels die perfect aansluiten op de nieuwe stoelen die wij binnen hebben staan. Voor een mooie prijs hebben wij nu prachtige loungebanken in onze tuin staan! En dat was al vlot geregeld bij Dutch Riviera.

Hetgeen dat wat langer duurde was het kiezen van de perfecte loungeset. Toen wij eenmaal een keuze gemaakt hadden en de bestelling hadden geplaatst, was de levering al met een paar dagen in huis. De kwaliteit is echt om over naar huis te schrijven. Ik zie ons hier nog wel een aantal jaren plezier van hebben! Wij kunnen Dutch Riviera ook aan jullie aanraden, wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen. Misschien dat wij er ook nog wel een keer iets bij gaan kopen!

Vooral in de zomer zullen wij veel gebruik maken van onze nieuwe aanwinst. Wat is jullie favoriete tuinmeubel in de zomer? Ik wil niet meer zonder het ligbed!